Strongman bloggen uke 6

Da er nok ei uke passert og mye mye mengde sitter klistra til ryggrade 🙂

 

Det viktigste for meg nå er å få inn mye menge, som alltid og få bygd opp de svake punktene som nå etter ett par skader har vært hofta og grepet hvor jeg revna sena på ringfingeren helt for 2 måneder siden. Det fine med west side er at jeg da kan enkelt programmere inn dette i hver 3 ukers syklus og dermed få fullt fokus på problem områdene.

 

Hofta kommer og går litt men hadde min første økt uten smerter her om dagen og det synes i speed marken først i filmen. Det er slik markløften min var når jeg dro 310kg så det lover godt fremover.

 

Ellers perset jeg i 170 i skråbenk med en litt teknisk bom, 185 går som luft i benken og den generelle formen er ganske god nå.

 

Jeg legger ved en film som viser sist ukes trening.. i farger!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *