Personvernerklæring for Treningsvitenskap

Treningsvitenskap AS tar ditt personvern på alvor. Vi ønsker at du skal kjenne til hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi håndterer personopplysninger om deg og hvordan du kan forvalte dem.

 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson.

Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse.

Treningsvitenskap AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre internettsider og ditt medlemskap hos oss. Treningsvitenskap AS har ansvar og plikter etter den nye personopplysningsloven.

Et selskap som behandler data på vegne av Treningsvitenskap AS kalles en databehandler. Når vi benytter en databehandler sørger vi for å ha databehandleravtaler som regulerer at all behandling skjer etter et tydelig formulert formål.

 

Vi bruker følgende databehandler:

 

Exceline, med underdatabehandlerne ibooking og credicare i forbindelse med booking og fakturerings systemet. Nets blir brukt til å opprette avtalegiro for de kundene som ønsker dette.

 

Hvordan får vi opplysninger om deg?

Det avhenger av hvem du er og hvilken relasjon du har til Treningsvitenskap AS.

 

Bruker av nettsidene

Treningsvitenskap.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjon om deg automatisk ved bruk av informasjonskapsler (cookies) og lagrer den i loggfiler på våre servere. En informasjonskapsle (cookie) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Informasjon som samles inn er IP-adresser, hvilke web-leser du bruker våre sider med, bredbåndleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for ditt besøk, samt alle opplysninger som gjelder navigering.

treningsvitenskap.no bruker analyseverktøyene Google Analytics for å hente statistikk om hvordan besøkende benytter nettstedet. Google Analytics kan sette følgende cookies
1. “_ga” brukes til å skille brukere, cookien settes første gang en bruker besøker nettstedet og har en levetid på inntil to år.
2. “_gat” brukes for å begrense trafikken til Google Analytics, cookien har en varighet på 10 minutter.

Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukerne søker. Dette brukes til å forbedre brukeropplevelsen til deg som besøker oss.

 

Medlemskap

Er du medlem hos Treningsvitenskap AS samler vi in følgende personopplysninger:

  • Navn, adresse, fødselsdato, telefonnr., e-post adresse
  • Kontonr for de som ønsker å opprette avtalegiro
  • Tilgang til lokaler etter døra er låst.