Oppkjøring til Strongman sessongen

Sessongen nærmer seg med stormskritt og jeg er som vanlig milevis unna der jeg ønsker å være :/

 

Eller rettere så sagt så er jeg sterkere enn noensinne i det aller aller meste, men en skade i hofta nekter å slippe taket så det vanskeligjør og forsurer hele følelsen for denne sessongen også. Jeg har fått fjernet en del av vondtene men enkelte skader er som ett ormebol og når noe forsvinner så dukker det andre ting opp til overflaten så det er lett å bli litt motløs til tider.

 

Men jeg har trent altfor hardt de siste to årene til å ikke være med, så får jeg heller falle igjennom i de øvelsene hvor hofta feiler (stein, markløft etc) og høste poeng i de hvor hofta ikke er ett hinder. Jeg er altfor glad i sporten til å gi meg over noe så bagatellmessig som smerte, men jeg kan ikke få sagt hvor frustrerende det er å bli holdt tilbake gang på gang på gang… Men dette skjønner dere som har vært i eller er i samme båt som meg.

 

Jeg vet ihvertfall at jeg ikke kunne lagt ned mer innsats enn jeg har gjort, og jeg ser heller tilbake på at jeg prøvde for hardt enn å være en av de som ga seg når det ikke bare gikk oppover lenger. Alle har motivasjon når pila peker oppover, men ikke så mange orker å stå i det måned etter måned med skuffelser. Dette får man tenke på er en styrke i seg selv, og en form for styrke og driv som vil bære man frem på andre arenaer også.

 

280kg markløft for reps i garasjen iført bøysko for å skifte litt fokus fra hofta… Feila på 200 på gymmen pga smerter.. rett hjem i garasjen og dra repper på 280… sånn må hjernen være for å være en strongman

Sesongstarten går i Bergen 5.mai og da er det 5 knallharde øvelser som skal beseires!

 

Der har vi blant annet lastebil trekk, farmers walk, løfte bil skal vi, en stor fæl atlas stein skal løftes høyt, mange ganger,  og tunge gjenstander skal kastes over hodet… For å ikke glemme den flotte øvelsen loading hvor vi har gleden av å løpe med 4 100kgs sandsekker 15meter opp på ett høyt podium. Det er mulig man blir sliten etter sånne dager ja…:)

 

 

Etter dette så kommer det flere NSC (norges strongman cup) stevner, samt noen andre stevner som jeg sikkert slenger meg med på. Jeg ønsker å få testet meg mest mulig denne sessongen for jeg savner virkelig følelsen man har etter en konkurranse som man har gitt alt på.

 

 

Styrken i øvelser er ganske bra om dagen, og de 4 neste ukene så blir det mye event trening på menyen for å både få opp kondissen, fart og spesifikk styrke her. Overall styrken er på en alltime high nå så det er ufattelig surt for meg at hofta skal holde igjen markløften da jeg hadde forventet å være på 330kg nå. Men det kommer, ingen tvil om det.

 

Under så ser du en film av noen av løftene mine den siste tiden:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *