Team konkurranse i Italia next!

Da går turen til Italia om noen dager for å konkurrere i min første internasjonale konkurranse!

 

 

Dette er en lag konkurranse hvor jeg er på lag med 3 av de beste i Norge: Bjørn Andre Solvang, Jonas Baathen og John Emil Westby. Dette er litt av ett felt å være med på, men jeg har trent knallhardt, veldig lenge nå og tror og føler at jeg er på en generell all time high med allround styrken min nå, så om ikke nå så blir det aldri.

Jeg er klar til å blø både utvendig og innvendig før det blir noen dager på stranda etter konken 🙂

 

Det er lett å tenke at nei jeg tørr ikke være med på noe sånt og alle disse negative tankene, men jeg velger heller å tenke: – Hvor mange får egentlig sjansen til å være med på noe sånt, og hvor mange ganger får man i løpet av livet en invitasjon til å være med på noe slikt? I mitt tilfelle har ikke det vært mange gangene så da griper jeg sjansjen og gir full gass 🙂 Jeg vet jeg er sterk nok, kunne ikke ha gjort noe mer i forberedelsene og vekta er høyere enn noengang på ca 123kg, så jeg er så klar som JEG kan bli.

 

 

Det eneste som er litt ugreit er at jeg klusser til oppkjøring mot siste stevnet i Norges cupen på fefor 15 august, men man blir sterk av å konkurrere også så jeg satser på at summen av dette bare blir positivt, for jeg har veldig lyst til å klare å komme meg til finalen i år 🙂

 

 

Øvelsene:

 

Vi skal gå inne i en bil og bære den.

 

Vi skal bære ett stort tungt og jævli rør foran oss, ala husafell stein så langt som mulig.

 

Vi skal kjøre markløft med appolon stang på 310kg for maks reps.

 

Vi skal løfte hantel over hodet på 80kg på en arm maks antall reps.

 

Vi skal kaste bagger på 30kg så langt som mulig. Aldri prøvd så trøste og bære….

 

Vi skal løfte en 160kg tung atlas stein over 130cm yoke for maks reps.

 

Bonus øvelsen er å rette opp det skjeve tårnet i Pisa…

 

Under ser du en liten film av oppkjøringen min de to siste ukene:

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *