Strongman bloggen uke 50

Winter is here, og det betyr.. at absolutt ingenting forandres med tanke på treningen!

 

 

Alle økter skal inn, uansett om det er i en av gymmene mine, eller om det er ute i garasjen.

 

 

Ikke noe er deiligere enn ei skikkelig strongman økt ute under stjernehimmelen og man må ha flere lag med klær for å ikke fryse seg kvakk ihjel mens man driver på. Det er noe deilig med å slite ute, mot elementene og kjenne at man virkelig lever når det skal løftes. Dette gjør at jeg koser meg bigtime, og det er nok noe i genene våre fra langt tilbake av som trigger en stor glede i meg når man virkelig kjenner den kalde vinden på kroppen og føler at man er tett på naturen mens man sliter og grynter. For meg er det noe trygt og godt over dette, så rart som det kanskje høres ut.

 

 

380kg makes your head go boooom

 

 

Vanvittig pers for min del:

 

Hofta mi har gjort stormskritt siste tiden og selv om jeg kjenner at den er der fra tid til annen så føler jeg ikke at den hindrer meg i mye av det jeg ønsker å gjøre lenger. En gang iblant må jeg bytte ut øvelser, og det kjennes når jeg virkelig drar på, men smerten er så mye svakere at jeg vet at om jeg fortsetter i samme spor nå så er hofta sterkere enn noen gang og smertefri innen noen måneder.

 

 

 

På fredag så bestemte jeg meg for å dra på en helsikes halvmark, fra litt over midt på leggen, der hvor man ikke får med noe beindriv i det hele tatt. Dette har vært en litt ugrei dra posisjon for meg tidligere, men jeg har tydeligvis fått tettet en del hull med west side treningen for min gamle pers var her 270kg pluss 50kg strikk motstand. På denne styrken dro jeg 310kg i vanlig markløft greit, siden man da har farten opp fra gulvet.

OPP 10KG I VEKTER OG 50KG STRIKK MOTSTAND:

 

Den nye persen min er nå 280kg pluss 100kg strikk motstand og det kan jeg virkelig si: Det er det tyngste jeg noensinne har dratt ifra denne posisjonen, og kjære vene det kjentes i nervesystemet i mange dager etterpå, som ett etterskjelv haha 🙂 Men, så deilig!

 

 

 

Ellers så er jeg veldig fornøyd med en 4 rep på 130 i pushpress pluss røde strikker, 12 rep på 190kg i boks, belt squats med pause, en lett 2er på 160 i skråbenk, 260, pluss 40kg strikk motstand i markløft stående på kloss, 2 rep på 185kg i benk med stopp på pins, 400kg yoke, 4 rep på 120kg striktpress med stang og en haug med volum trening som underbygger styrkeøkningene og som gjør at jeg faktisk tåler disse enorme belastningene uke etter uke.

 

BE MADE OF SOMETHING DIFFERENT

sier jeg til meg selv hver dag og til slutt så skal jeg være en av de aller beste her i landet!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *