Strongman bloggen uke 47

Da var nok ei uke over og en ny en i gang (forhåpentligvis… )

 

 

Hofta kommer seg!

 

Hofta kommer seg mer og mer nå og kombinasjonen av utrettelig rehab, ny seng, injeksjon av hyarulonsyre, compex tortur, varme/kuldebad i 0 graders vann, brutal massasje med timtam og stålspiss, linnex til man nesten blir gal, ett meget tilpasset kosthold designet for å fjerne bettenelser i kroppen, og ikke minst tilpasset styrketrening gjør sitt til at nå kjenner jeg at jeg endelig kan begynne å ta i mer igjen, og den følelsen er utrolig tilfredstillende 🙂

 

 

Det er så utrolig viktig å ikke gi seg når man virkelig vil noe, undersøk alt du kan gjøre og faktisk gjør dette med hele ditt hjerte, da vil du komme langt. Og skulle det ikke gå så kan du ihvertfall vite at du gjorde alt, og ta med deg det videre inn i andre ting du driver med.

 

 

Bygg karakter i alt du gjør så blir du til slutt den du ønsker å være og du blir den som du alltid har sett opp til!

 

 

fæl fæl øvelser med tunge vekter

Sist ukes trening:

 

Jeg fortsetter i West side stil med maks effort dager og klemte på ganske bra denne uka også med 205kg i good mornings, 190kg x 2 i benk med liten kloss, 130kg striktpress over hodet med kjettinger som vrir deg ut av posisjon, 180kg farmers som jeg klarte å gå rett under 3m med. 155kg frem og tilbake, tung appolons med helvetes stang som veier rett under 45kg med låser og endelig kunne jeg kjøre loading igjen med den store sekken på litt over 100kg, uten noen smerter i pickupen.

 

 

Jeg har også hatt ett ganske ekstremt volum i støtteøvelser som vanlig og støtteøvelsene etter 10 serier mark og bøy på fredag var feks 150 reps med leg curl med strikk, 5 x 8 med 100 i rygghev og 5 x 12 i tung reverse hyper.. Pluss en del ekstra rehab og compex trening etterpå.

 

 

Du kan selv tenke åsen korsryggen er etter slike økter, men for meg så er dette hva som skal til for å bli bedre, så da gjør jeg det. Enkelt og greit.

 

 

Under ser du film av noen av sist ukes løft:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *