Strongman bloggen: hofte fiks og ny pers i vikingpressen

Denne 12cm nåla er noe for de med nåleskrekk!  Settes rett inn i fremkant av hofteleddet, rett til siden for der penis skulle ha vært… deilige saker :/

 

Denne uka dro jeg til en meget god kiropraktor (Atle Hagelund, Hamar) som har hjulpet meg en del med hofta, samtidig som jeg har rehabba hofta til månen og tilbake igjen..

 

Denne gangen så prøvde vi en ny behandlingsform som går ut på å sprøyte hyaluronsyre (altså en viktig del av leddvæsken vår) inn i kapselen slik at om det er noe skader på beinet eller labrum så hjelper dette å smøre opp og danner en beskyttende ring. Jeg har kun hatt det i ett par dager, men allerede føles det absolutt mye bedre så dette blir veldig spennende å se hvordan funker fremover!

 

For dere som har slitt med hofte eller kneproblemer og det er påvist at det faktisk kommer fra leddet. så ville jeg absolutt tatt en konsultasjon for å finne ut om dette kan lette plagene dine, kontra å gå med noe i mange år.

 

En smertefri hofte er lik 330 pluss i marken! Sier jeg nå ihvertfall, men det skal jammen meg gå!

Sist ukes trening:

 

En del gode løft har blitt gjort i tillegg til alt støttearbeidet.

 

4 rep striktpress på 160kg viking press

 

6 reps på 145kg i skråbenk

 

2 rep på 115kg zercher press

 

pluss masse annet vondt som jeg ikke har lagt ved denne gangen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *